Sivriler Şehit Engin Aydın Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda, öğrendiği bilgileri davranışa dönüştürüp yaşamına aktarabilen, öğrendiği bilgilerin doğruluğunu sorgulayan, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, tarihinden güç alıp geleceğe umutla bakan, her alanda gelişmeyi hedefleyen çağdaş, usçu, toplumun değerlerini öne çıkaran, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve sorumluluklar edinmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivrilerseaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - sivriler belediyesi kozlu/ZONGULDAK

Adres - sivriler belediyesi kozlu/ZONGULDAK

Ulaşım Köyümüzden, ilçe merkezine köy dolmuşları vardır. İlçeden ulaşım hususi araçlar ile yapılmaktadır. Yollar asfalt ile kaplı ve bununla birlikte bol virajlıdır. Hususi araçlar ile Kozlu´dan yapılan ulaşım 30 - 40 dakika aralığında sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 31 km İlçe Merkezine Uzaklık 24km